torsdag 5. desember 2019

Hvem vil være med å leke

... eller i hvert fall lekesloss. Men det er helst guttene som vil sloss. Men det er ikke alltid at begge guttene vil sloss, og da er det en eller begge oss jentene det går ut over.
En annen populær lek i valpekassa er "å løpe etter hverandre for så å krype over hverandre leken"
Reglene for disse lekene er noe uklare i skrivende stund, men etterhvert som vi finner ut av det, så skal en ikke se bort fra at det blir regler. Det er stor sannsynlighet for at det blir u-regler, slik som "det er ikke love med regler" "det er ikke lov å si at det er forbudt å bite i øret eller halen" Når det gjelder å bite; jeg har ikke tenner enda, så den bitingen er ikke av den store betydningen. Menneskene får også testet bittet vårt over fingeren. Det er mest komisk siden vi ikke har tenner. Men jeg skal love at om en uke eller 2 så er det ikke like morsomt for menneskene å bli bitt av oss.



Vi får nå maten i stor skål. Grunnen til dette er at når vi fikk mat i liten skål, så sloss vi om å få plass til å spise. Det var ikke plass til alle rundt samme skål. Nå har vi god plass. Jeg synes det er helt greit å gå oppi skåla med bena og forsyne meg. Det er ikke alltid vi klarer å skille mellom lek og spising. Det er derfor det ser ut som vi klyver oppå hverandre også i matfatet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar