onsdag 15. januar 2020

Ikke meg denne gang

I dag var det pappa Azimba som var hos veterinær. Noe skal det være hele tiden. Men denne gangen var det så lite alvorlig som mulig, men dog viktig. Azimba var til veterinær for sin årlige helsesjekk og vaksinering. Han fikk passet sitt påskrevet kan du si. Men bortsett fra det, så var han frisk og rask. Som vanlig blir det kommentert at det anbefales tannrens.




Vi fire små sloss mer enn før. Dette huset er ikke stort nok for oss fire. Det vil si, huset er jo stort nok, men vi er i en alder hvor vi trenger stor plass. Ikke fysisk stor plass, men vi gjør så mye ut av oss. Vi møter likesinnede søsken som også gjør mye ut av seg og dermed blir det fort slossing. Ikke all slossing er alvorlig ment. Mesteparten er lekeslossing. Det ble noe knotete forklart dette her, men poenget er at jeg regner med at det blir rolige i huset når vi blir færre i huset.


Matmor gjør her enda et forsøk på det perfekte bilde. 😄😄😄

I kveld ble det ekstra oppmerksomhet. En ung dame kom og hilste på oss. Hun vurderer å kjøpe en av guttene, mest sannsynlig Bandit. Det er ikke lett for en fremmed å se forskjell på oss. Vi fikk like mye oppmerksomhet alle sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar