mandag 13. januar 2020

Hva skal vi trene i dag?

En ting er at vi blir flinkere til både det ene og det andre, men verden krever mer av oss firbente. Jeg tror menneskene hadde vært veldig glad dersom vi lærte oss å tisse og bæsje ute. Selvfølgelig går vi på do når vi er ute, men det hender, rett som det er, at vi må på do litt oftere enn vi er ute. Da gjemmer vi oss etter beste evne en plass inne og gjør det vi må. Når menneskene oppdager hva vi har gjort, så skulle de nok ønske at vi hadde gjort dette ute. Men når det er sagt, vi er blitt flinkere til å holde oss og til å gå mot døra i håp om at menneskene tar et lite hint.

Tina og Azimba får noen lufteturer som vi ikke får være med på. Da stiller vi oss i døra og sperrer veien slik at de ikke kommer forbi oss. Men dette har menneskene gjennomskuet. Da dunker matmor i matskåla, og vi tror at hun fyller på mat. Dermed springer vi inn til matskåla. Vi blir lurt hver gang. Matfar har åpnet døra og tatt med Tina og Azimba på tur uten at vi fikk slippe ut. På bildet ser det enten ut som vi er utslitte etter all trening eller at vi trener på å være late.


Men øvelse gjør mester. Vi er nesten oppe i sofaen på egen hånd. Et par puter på gulvet ved siden av sofaen og alle 4 var oppe i sofaen uten hjelp av menneskene.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar